ProjectOSX

Welcome Guest!

Returning User? Login here.

Want membership privileges? Register here.

 
Start a new topic Add Reply
> How Do I Compile Iographicsfamily 10.6.6 Successfully?
funkyfrank
post Apr 25 2011, 10:24 PM
Post #1
Hello,

I am trying to build a working IOGraphicsFamily for 10.6.6... I used this guide over here: fixing iographicsfamily errors

The built version is only 418kb and placed into sys/lib/ext, it produces lots of dependency errors in the boot log. No dependent graphics kext (all) will load then. So the system stays in the boot log.

Can anybody please help with this?

I am trying to find a way for Sony Vaio notebooks for a proper display detection. Maybe iographicsfamily/iodisplaywrangler is the right place for this?
Reason for edit: this is a question, not a how-to
Slice
post Apr 26 2011, 05:52 AM
Post #2
You should pass all steps as follow
http://www.projectosx.com/forum/index.php?showtopic=1922
Attached File  Screen_shot_2011_04_26_at_9.55.16.png ( 130.7K ) Number of downloads: 41
i3-2120 GA-H61M-S1 UEFI, Radeon HD6670-UEFI, ALC887(VoodooHDA 2.8.6), OS⌘10.9.4, OS⌘ 10.7.5 Clover FakeSMC_plugins_3.3.1 Realtek LAN v3.1.2
AlexanderPD
post Apr 30 2011, 02:59 PM
Post #3
Hi Slice, i followed your fantastic guide and successfully compiled the iographicsfamily kext, i got 67 warnings like you and it worked at the first try wink.gif
Sadly, the kext i compiled is only 440kb instead the >600 of the normal version, and if i use it osX boots in a very unusual way: i still see the gray apple screen with the loading animation, but the rest of the os works correctly and if i press the power button and the enter button after a while the computer power off correctly.
I boot with verbose mode and take a photo of what is happening:

any idea for a fix? Thank you! biggrin.gif

edit: i uploaded the native osx kext and the manually compiled kext, hope it can help! http://localhostr.com/file/rNPC90C/Kexts.rar

This post has been edited by Slice: Apr 30 2011, 07:06 PM
Slice
post Apr 30 2011, 07:06 PM
Post #4
The idea is to repair permissions.
i3-2120 GA-H61M-S1 UEFI, Radeon HD6670-UEFI, ALC887(VoodooHDA 2.8.6), OS⌘10.9.4, OS⌘ 10.7.5 Clover FakeSMC_plugins_3.3.1 Realtek LAN v3.1.2
AlexanderPD
post May 3 2011, 01:22 PM
Post #5
ok, repairing the permission i don't see anyone of that errors biggrin.gif
... but the GUI still wont start sad.gif same situation as before sad.gif

what i'm missing?
Slice
post May 3 2011, 01:28 PM
Post #6
What did you see during verbose boot?
i3-2120 GA-H61M-S1 UEFI, Radeon HD6670-UEFI, ALC887(VoodooHDA 2.8.6), OS⌘10.9.4, OS⌘ 10.7.5 Clover FakeSMC_plugins_3.3.1 Realtek LAN v3.1.2

Add Reply Start a new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: