ProjectOSX

Welcome Guest!

Returning User? Login here.

Want membership privileges? Register here.

2 Pages V  < 1 2  
Start a new topic Add Reply
> Lion-booting Chameleon Released, topic split from elsewhere by ignorant admin, credit where due.
blackosx
post May 20 2011, 08:57 AM
Post #21
QUOTE (cparm @ May 7 2011, 12:55 AM) *
i just said bingo !!!!, and thank to Apple smile.gif

Well done and thank you for your research.
10.9.5 | Asus Maximus IV Gene-Z (PMpatched BIOS 3603) | i7-2600 3.40GHz | SSDT from Sam's ssdtPRGen.sh | Radeon 5770 1GB | 4GB DDR3
Booting with either Clover 2883 | Chameleon r2396 | RevoBoot v1.5.40 | Ozmosis 1479M
Hacktrix2006
post Jun 28 2011, 06:43 AM
Post #22
Seems with the new Bootloader there is a Issue with Windows involving BCDedit and the BCD Store.

Just done a fresh install and both Charmeleon 877 RC5 and the lastest 1078 RC5 have the same issue where BCD store is not loading correctly and you can not edit with BCDedit which is a must for x64 bit Windows 7 to disable the Driver Enforcement.

If i load the second drive directly to windows it works if i load from charmeleon it will not and will give the following error :-

The boot configuration data store could not be opened.
The requested system device cannot be found.

Even with me using the bcdedit /store c:\boot\bcd which works if i disable driver enforcement and also enable Test Mode neither loads on the reboot like its ment to. anyone else have the same issue.

This can be produced via using two different Hard discs with 1 solely for Mac and the other for Windows 7 x64 bit.

So the question is anyone else having this issue as well other then me.
Laptop Specs:

CPU: Intel i7 2670QM 2.2GHZ #Chipset: Intel HM67 #Ram: 8GB DDR3 1333MHZ #Graphics: Nvidia GTX560M
Sound: Realtek 892 ALC #Hard Disk 1: Seagate Momentus XT2 750GB #Hard Disk 2: WD 500GB #Hard Disk 3: WD 320GB
Wifi: Killer N 1102 (Atheros 9380) #Laptop Model: MSI MS-16F2 # Bios: Aptio UEFI
Slice
post Jul 23 2011, 06:39 AM
Post #23
Looks like new boot0md is desinged to solve the problem.

i3-2120 GA-H61M-S1 UEFI, Radeon HD6670-UEFI, ALC887(VoodooHDA 2.8.7), OS⌘10.9.5, OS⌘ 10.7.5 Clover HWSensors3 Realtek LAN v3.1.2

2 Pages V  < 1 2
Add Reply Start a new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: